Mitt i natten

Vad gör jag uppe kl 02:30? Jo det är såhär, vi försöker vänja Hampus vid att sova i sin egen säng, vilket betyder att han vaknar 1 gång i timmen och gråter. Då är det ingen ide för mig att försöka sova.
Hampus har ju legat i våran säng sedan han var nyfödd, mest för att det va så skönt att slippa gå upp hela tiden på natten, Han sov ju hela natten när han fick ligga i våran säng!
Men nu börjar det bli lite trångt, plus att jag känner att det våra skönt att få vara ifed när jag sover. Även fast det är jättemysigt att ha Hampus i sängen ibland.

Har precis gjort iordning en kopp chaite. och kollar runt lite på internet. Finns inte mycket annat att göra mitt i natten.
Kollade på lets dance förut ikväll också..

Skönt med helg så man får ha min gobit hemma.
Får se vad som händer imorn., ska nog övningsköra, sen kanske det blir en sväng till sthlm och till mormor min. vi får se!

Snart börjar jag jobba igen. Har lite ångest! tiden har gått så snabbt. Vill va hemma mer med Hampus! Samtidigt ska det bli kul att träffa lite folk, samt att ta tag i körskolan lite mer på allvar.

Hampus kryper för fullt och ställer sig upp mot bord, stolar och soffan. släpper taget och står några sekunder innan han ladar på rumpan. tiden går så snabbt! snart går han väl också.

Det var allt för mig! Gonatt alla

RSS 2.0