Bastu!!

Varmt som i en bastu!
Vi fick veden idag så jag tänkte att jag skulle elda lite i den öppna spisen! Mysigt.. bara det att nu sitter man och svettas som en gnu.. fast mysigt är det :)

Man kanske skulle grilla korv :))

Vi hade ett monster under soffan igår!! hehe


Snart slutar Micke jobba! Och nästa vecka är han ledig... så mysigt!
Undra vad man ska äta till middag idag!? hmm. jag börjar bli hungrig redan nu.

Imorn får vi besök från Sundsvall, mickes bror och tjej! sen på lördag är det dop med massa människor! kul

Brasa


Uppe med tuppen idag! Micke väckte mig innan han åkte till jobbet i morse, han hade tänt en brasa åt mig i öppna spisen! Mysigt. Så jag gick upp och gjorde varmchoklad och myste..

Hampus och jag är förkylda! Jobbigt för lillen som inte kunnat sova inatt för han var så täppt i näsan. Nu rinner det ut istället, Usch! men skönt att han kan andas ordentligt!

Idag får vi vedleverans!

Har ringt och beställt tårta till dopet precis, sen pratat med kyrkan, ska skicka mamma och kolla på lokalen där vi ska ha fika så vi vet vad som behövs skaffas dit.

Fick besök igår av Mickes bror och tjej! trevligt.. Var nere vid sjön och kollade lite.
Fick också massa kött av grannen igår igen, han är snäll han :))

Vi har en vit orm i våran damm, vad är det för sort? grannen berätta att det finns mycket huggorm här i området. Året han flytta hit körde han bort 3 hinkar med huggorm och släppte nån annan stans..  En var påväg upp för hans trapp..Usch sånt vill jag inte veta!!!!


Tungan är ofta utanför munnen..



mums gröt!

Grilla våfflor!?

Det där om att det var dåligt väder igår, det tar jag tillbaka. Senare kom solen och Hampus och jag var ute på verandan hela dagen nästan. Åt lunch ute och satt i Linne i solen :) Hampus sprang runt i sin gåstol! Myspys..

Idag håller Micke på och bygger hyllor i ett skåp till mig som jag kan ställa massa skit på :) och så har han isolerat vattenrören i källaren. Jag har sytt garndiner idag igen. Hampus sover.

Vi fick älgfärs av grannen idag som varit uppe i Härjedalen och jagat.. Vi blev även inbjudna till hans kåta som han har på tomten någon kväll och grilla våfflor!! visste inte att man kunde grilla dom... men det låter ju mysigt!

Brygger kaffe nu och ska äta havrebollar.. sånna riktiga dom ljusa ni vet!? mums
Har även dammsugit och håller på och tvättar! Antar att Hampus vill ha mat snart också...

Byebye!

Kommer inte på någon bra rubrik!

Tråkigt grått väder idag, det var så fint med solen som sken i morse när jag vaknade, men tyvärr försvann den lika fort igen!
Jag är jätteförkyld idag, natten var jobbig, fick ingen luft genom näsan så jag kunde inte sova! var nog andra som inte heller kunde sova pga mig. blir mycket te med citron i idag!

Hampus börjar bli trött nu också, han ligger på en filt på golvet och sprattlar och gnäller lite! lägger man honom på magen så rullar han runt till ryggen direkt! mammas lilla sötis :) Han har börjat sova bättre sedan vi flyttade hit, kanske är lantisluften som gör det..

Ska nog städa lite idag och plocka ur diskmaskinen!
Ska också fortsätta att sy klart gardinerna.

Vi har köpt clíckgolv till vardagsrummet också, undra när det kommer läggas in!

Nu är jag här igen!


Sådär nu har vi internet igen! 3s mobila bredband, funkar mycket bättre än telenors skit som inte enns funkade i storstan!

Nu bor vi på landet! det e skönt som f*n, synd bara att det regnat sen vi flyttat hit. Måste se till att börja övningsköra nu så man får körkort snart, så man kommer någonstans. Har börjat läsa teorin nu, tycker inte det verkar så jättesvårt.
Dagens höjdpunkt när man bor såhär i skogen, det är att hämta posten, det e spännande.. hehe! Träffade på grannen igår på dagens postrunda, hon tyckte samma sak.

Dopet närmar sig också! Hoppas på en tyst bebis i kyrkan ;) fast det kanske är att hoppas på förmycket!
Än så länge är det 40 st gäster som tackat ja! kul.

Hampusen ligger och sover!  jag sitter och kollar efter ny bilbarnstol till honom och  efter katter :) Förra ägarna till detta huset hade visst 6 katter och 2 hundar, hur fick dom plats själva!?
Måste sy garndiner också, sydde två igår! blir inge hemtrevligt utan gardiner, Micke tycker jag är knäpp som vill ha upp gardinstängerna direkt när vi flyttat in! men han är ju kille, dom förstår inte sånt! ;)

I helgen ska vi på utflykt till sthlm! Spännande ;)

Hampus bits! 5 tänder och två till påväg..

RSS 2.0