Regn och solsken


Hampus ligger och sover, så nu har jag äntligen lite tid att göra något.
Dammsög precis och nu tänkte jag passa på att kolla internet lite, får se hur långt jag hinner innan han börjar skrika igen, man blir bra trött i huvudet av allt skrikande.

Fint väder idag efter helgens regnande. Vi var i Trosa från onsdag till lördag, bara massa regn! tråkigt.
Idag fyller bror min 21 och vi ska till honom och fika ikväll.

Idag är det första dagen jag är hemma och mammaledig själv! Mickes första dag på jobbet.. mycket mysigare att ha honom hemma måste jag säga.

Jaja nu skriker han igen, fick iaf 15 min för mig själv.. hehe

Inte igår!


Inte igår jag skrev här direkt. Tiden bara försvinner!
Över valborg var vi nere i husvagnen, fick även besök av Johanna och sammy. blev lite grillning och sen lite sällskapsspel. :) trevligt! Synd att det var dåligt väder bara.
Sen i lördags var vi uppe i Hofors och firade Mickes mamma som fyllde 50 år, trevligt det med! och Hampus var så duktig att åka bil, så skönt!

Lillkillen har gått upp massa i vikt, nästan ett helt kg på 2 veckor. skönt att han äter bra!
Vi var på Bvc idag och kollade upp lite prickar han fått sen även hans mage som är gasig, men det var helt normalt, lite hormonprickar bara..

Kom precis hem, var en sväng på nya willys som öppnat vid Älvsjömässan. Sen efter maten ska vi iväg till motionsspåren i Ågesta och vandra! Röra lite på fläsket.. Jag har förästen gått ner alla 20 kg jag gått upp vid gradiviteten, fast mycket ramlade ju bort under förlossningen, eftersom det var en stor kille som kom ut.

RSS 2.0